AQUA-THERMO pomůže s výchovou mladých odborníků

24.8.2011 Spolupráce při vzdělání

AQUA-THERMO pomůže s výchovou mladých odborníků

Velkoobchod AQUA – THERMO s.r.o. a Střední škola elektrotechniky a strojírenství z Jesenické ulice v Praze 10 uzavřeli smlouvu o spolupráci na nastávající školní rok 2011 – 2012.

Společnost AQUA- THERMO umožní v prostorách svého servisního střediska na opravu čerpací techniky praktické vyučování studentům školy pod odborným dohledem zaměstnanců firmy. Škola bude v rámci praxe svých studentů na školním strojním vybavení vyrábět a upravovat díly a přípravky podle dodané dokumentace. Firma AQUA - THERMO bude navíc zajišťovat kontrolu a servis čerpací a teplovodní techniky v majetku školy. Smlouvu za Střední školu elektrotechniky a strojírenství podepsal ředitel Ing. Lumír Kymr, za společnost AQUA – THERMO s.r.o. jednatel Tomáš Dub.

Na otázku co pro vás tato smlouva znamená, odpověděl Tomáš Dub: „Starosti navíc, ale to říkám v nadsázce. Je to stvrzení spolupráce, která probíhá již více než pět let. Jednak si zde tipujeme a vychováváme potencionální vlastní zaměstnance, jednak využíváme informací a nejnovějších technických poznatků z bohaté zásobárny školy pro zvyšování odborné kvalifikace našich stávajících zaměstnanců. Pro školu je podle mého názoru důležité, že její studenti se mohou prakticky školit „v ostrém„ dílenském provozu. Jako členové zkušebních komisí při závěrečných zkouškách si můžeme konkrétně ověřit výsledky studentů, kteří u nás praktikovali“.

Partneři

Rychlý kontakt
Asociace obchodu voda - topení z.s.
Durďákova 5, Brno 613 00
 
IČO: 60433795
DIČ: CZ60433795
V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 5449, Městský soud v Praze.
Kontaktní kancelář:
Popůvky 404, Troubsko 664 41
GPS: 49.1806250N, 16.4893833E

E-mail: info@aovt.cz
frame-scrollup